a
" alt="b">
" alt="b">

SHPEND AHMETİ KDTP PRİŞTİNE ŞUBESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

2 3

Kosova Demokratik Türk  Partisi (KDTP)  Priştine Şube Başkanı Cüneyd Ustaibo, Birsen Şufto ve Levent Hüdaverdi bugün Vetëvendosje Hareketi’nden seçilen Priştine’nin yeni Belediye Başkanı  Shpend Ahmeti ile KDTP Şubesinde bir araya geldi.

Priştine Belediye Başkanı Shpend Ahmeti ve berbarindeki  heyetin KDTP Priştine Şubesine yaptığı ziyaret sırasında gerçekleştirilen görüşmede,  daha önce başlayan işbirliğin devam etmesi konusu ele alındı.  Belediye Başkanı Shpend Ahmeti , işbirliğin  güçlenerek devam  etmesi arzusunu  dile getirdi.

Seçim öncesi KDTP ile yapılan görüşmede verdiği  sözlerin arkasında  ve Priştine’lilerin yanında olacağına bir kez daha yetit eden Shpend Ahmeti,  KDTP ve adaylarına,  seçimde  kendilerini verdikleri desteklerinden  dolayı bir kez daha teşekkürlerini  ifade etti.

KDTP Priştine Ğubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Priştine’nin Belediye Başkanı Shpend Ahmeti’nin , “KDTP ile işbirliği  hiçbir zaman gözardı edilmeyecektir” şeklinde konuştuğu belirtildi.

KDTP Priştine Şube Başkanı Cüneyd Ustaibo bu ziyaretten dolayı Priştine Belediye Başkanı Ahmeti’ye  teşekkür ederek,  ilerideki çalışmalarda KDTP tarafından  desteğin devam edeceğini söyledi. Bundan böyle seçim öncesi verilen sözlerin yerine geleceği ve bundan en çok Priştine Türkleri’nin yarar göreceği içinde bir kez daha Priştine Belediye Başkanı Shpend Ahmeti’ye  teşekkür etti.

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

NERİMAN MECİHAN VEFAT ETTİ

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............